Dienstverlening

Maatwerk

Persoonlijk

Contact

 

Akse Assurantiën

Raadhuisstraat 1

7921 GC Zuidwolde

 

Tel.: 0528-372381

Fax: 0528-374357

 

info@akseassurantien.nl

Even voorstellen,

 

We zijn een assurantiekantoor wat zich in de eerste plaats richt op de zakelijke markt en ondernemers. Maar we hebben ook (vermogende) particulieren in onze klantenkring. Het persoonlijke contact met onze klanten, die we soms al meer dan 15 jaar kennen, is uniek. We vinden dat zelf ook heel belangrijk en daarom zijn we ook heel zuinig op onze klanten! Alle medewerkers van Akse Assurantiën zijn voor hen hét aanspreekpunt als het om verzekeringen en advies gaat. We gaan daarin vaak net een stapje verder dan wat van ons verwacht wordt. Naast verzekeringskennis en – kunde ook weten om wie het gaat; de ‘mens’ achter het verhaal in plaats van het relatienummer of polisnummer. En dat wordt gewaardeerd!

 

 

Omdat we blijven groeien, zijn we op zoek naar een

 

Verzekeringsadviseur zakelijk (binnendienst)

Hoe ziet je dag eruit?

We onderhouden contacten met klanten en verzekeraars in de breedste zin van het woord. Telefonisch, via portals, via mail, via whatsapp etc. Als verzekeringsadviseur bij ons denk je met de klant mee en ben je de hele dag service gericht bezig. Gestructureerd en accuraat werken horen hierbij. Je geeft advies, beantwoord vragen, je maakt zakelijke offertes, verwerkt wijzigingen, begeleidt schades, legt alles goed vast in het dossier en sluit verzekeringen af. Daarnaast bereid je afspraken van de buitendienst adviseur voor, maak je een bespreekverslag en zorgt ervoor dat de eventuele acties daaruit voortvloeiend worden uitgevoerd en afgewikkeld.

 

Je bent eindverantwoordelijk voor je eigen werk, maar er is altijd ruimte voor overleg. We zoeken iemand met een paar jaar ervaring en bij voorkeur met kennis van risicomanagement. We houden van daadkracht en zoeken qua karakter een enthousiaste doorzetter met pit!

 

 

Wat is nodig om deze rol te kunnen vervullen?

-  WFT diploma’s Basis, Schade Particulier & Zakelijk en Inkomen

    (of bereid zijn om deze op korte termijn te behalen).

-  Accuratesse, administratieve en taalkundige vaardigheden.

-  Goede contactuele en commerciële vaardigheden.

-  Je hebt een gezonde dosis ambitie en je hebt een positieve instelling.

 

 

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Akse Assurantiën willen we graag een goede werkgever zijn. In ons compacte team bepalen onze medewerkers grotendeels de toegevoegde waarde voor onze relaties. Ze bepalen samen met ons de kracht van het bedrijf.

 

Daarom vinden we investeren in onze medewerkers vanzelfsprekend. Alle opleidingen voor de noodzakelijke vakkennis worden door ons betaald. We stimuleren je ook om kennis en vaardigheden te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en trainingen (op andere gebieden) te volgen en vakinformatie te lezen.

 

Plezier in het werk staat bij ons voorop. Want medewerkers die goed in hun vel zitten en enthousiast zijn over hun werk, kunnen veel meer betekenen voor zichzelf en voor anderen. De sfeer moet goed zijn!

 

In ons hechte en persoonlijk betrokken team maken we gebruik van elkaars sterke punten en helpen we elkaar waar het nodig is. Dat onderscheidt ons van andere ‘grotere’ en meer ‘onpersoonlijke’ kantoren. Eigen initiatief wordt bij ons gewaardeerd en gestimuleerd.

 

Onze medewerkers mogen dus ook goed beloond worden voor hun inzet. We bieden een salaris wat boven het marktgemiddelde ligt en we hebben uiteraard een goede arbeidsvoorwaarden.

 

We kunnen het arbeidsvoorwaardenpakket afstemmen op de eigen behoeftes; alles is bespreekbaar en in overleg is veel mogelijk. Uiteraard krijgen onze medewerkers ook extra korting op hun eigen verzekeringen.

 

 

Wil je het gesprek aangaan?

Stuur dan jouw e-mail of brief met motivatie en cv voor 1 oktober 2021 naar Hester Akse via h.akse@akseassurantien.nl. Als je nog vragen hebt, bel dan gerust even via telefoonnummer 0528-372381!

 

 

 

Contact

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Akse Assurantiën

Raadhuisstraat 1

7921 GC Zuidwolde

(in het centrum van Zuidwolde, tegenover

de hoofdingang van het gemeentehuis)

 

Tel.: 0528-372381

Fax: 0528-374357

 

Kvk-nummer: 04066084

AFM vergunningsnummer: 12007940

 

info@akseassurantien.nl

ROUTEBESCHRIJVING

|  Dienstenwijzer  |

Privacyverklaring

|  DVD Hypotheekvraag  |

DVD Risico  |

DVD Vermogen  |